label Certificats mèdics a Barcelona, Conesla

Centre Mèdic Conesla

info Sobre nosaltres

Control Mèdic CONESLA S.L. és un centre de reconeixement que està al seu servei des de fa 30 anys, de reconeguda experiència en expedició de psicotècnics per a permisos de conduir. Entitat col·laboradora amb la Prefectura Provincial de Trànsit de Barcelona, connectat telemàticament per poder obtenir o renovar el seu permís de conduir. Li tramitem la pròrroga del seu permís i li lliurarem el provisional amb validació de la DGT al moment.

També emetem certificats mèdics per a altres organismes com: Armes, Seguretat Privada, Animals perillosos, Grues torre i mòbil, Embarcacions d'esbarjo, treball i altres.

info El nostre centre

Compta amb un equip mèdic qualificat i de gran experiència en el sector, així com els instruments necessaris i els equips més avançats del mercat. Està acreditat i autoritzat per la Direcció General de Trànsit, Generalitat de Catalunya Servei Català de Trànsit i és membre de l'Associació Catalana de Centres d'Reconeixements Mèdics.

Horari de visita

Dilluns de 8:00 a 11:00 y de 16:00 a 19:00
Dimarts de 10:00 a 13:00
Dimecres de 16:30 a 20:00
Divendres de 9:00 a 12:00 y de 16:30 a 19:00
Horari d'oficina de dilluns a divendres de 10 a 12 i de 17 a 19 mentre no coincideixi amb l'horari de visites.

dns Certificats

Psicotècnic

Expedim el certificat mèdic necessari per obtenir o renovar el permís de conduir en el moment, gestionant el tràmit GRATIS a la DGT.

En els certificats mèdics tramitats amb la DGT, només fa falta DNI i permís de conduir.

Renovació permís de conduir

Expedim certificat mèdic necessari per obtenir o renovar el permís de conduir en el moment, gestionant el tràmit GRATIS a la DGT.

Permís d'Armes

Es realitzen les proves i test necessaris per obtenir i renovar llicències d'armes de tot tipus, amb només DNI i 1 fotografia.

Animals perillosos

Actualment es necessita llicència expedida pels ajuntaments per a animals potencialment perillosos. Per a això necessita certificat mèdic de la persona cuidadora de l'animal.

Nosaltres realitzem aquesta revisió i solament es precisa el DNI i una foto.

Seguretat Privada

Per optar a llicència de Seguretat Privada es necessita certificat mèdic per a proves físiques i posteriorment per a la llicència, els quals es realitzen al nostre centre.

Grues

Es realitza la revisió mèdica per a l'obtenció o revisió de la llicència de grua torre i mòbil.

Llicències de patró de vaixell

Per al maneig de qualsevol tipus d'embarcació d'esbarjo es necessita llicència segons l'envergadura de la mateixa, per a això fem la revisió corresponent.

Treball

Emetem certificats mèdics ordinaris per a diferents treballs.

Esports

Emetem certificats mèdics per a la pràctica d'esports com: futbol, bàsquet, busseig ...

label Què es necessita?

Certificats mèdics DGT a Barcelona

En els certificats mèdics tramitats amb laDGT, només es necessita DNI i permís de conduir. Només per alguns com armes, animals perillosos, grues ... es preecisa 1 fotografia i DNI.

On som

Pot accedir al nostre centre per qualsevol de les nostres dues entrades, per C/ Doctor Pi i Molist, 60 baixant al soterrani o bé per C/ Porta,33 local a peu de carrer.

Formulari de contacte

contact_phone

  93 349 44 22

email
CONESLA, S.L.
C/ Doctor Pi i Molist, 60
08016 Barcelona
Barcelona

* Camps obligatoris

Política de protección de datos de carácter personal

Al pulsar el botón enviar accepta nuestra política de privacidad

Política de Privacidad

Veure estat del tràmit
Consulteu els vostres punts
Centre associat